Notariskantoor Klaske Vriesinga Zeewolde

Notariskantoor Vriesinga

Estate Planning

Estate is het Engelse woord voor nalatenschap. Een nalatenschap kan bestaan uit een eigen huis, spaargeld, beleggingen of een eigen bedrijf. Het beslaat alles wat u na overlijden achterlaat.

Hoe kunt u uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de volgende generatie? Wij kunnen deze vraag deskundig voor u beantwoorden.

Bij Estate-planning gaat het vooral om maatregelen die u kunt treffen om de toekomstige nalatenschap zo klein mogelijk te maken en daarmee de totaal verschuldigde erfbelasting te beperken. Voor een goed overzicht van de te treffen maatregelen dient er met verschillende aspecten rekening gehouden te worden zoals:

– het erfrecht;
– het huwelijksvermogensrecht;
– de schenkbelasting;
– het overige fiscale recht.

Het gaat dan om vragen als:

– welk testament is het beste voor u?
– kunt u het beste tijdens leven uw vermogen overdragen?
– dienen uw huwelijkse voorwaarden te worden opgeheven of te worden gewijzigd?

Notaris Vriesinga is lid van Register Estate Planners. Als REP estate planner bekijken wij alle hiervoor genoemde aspecten.

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden die voor u aantrekkelijk zijn dan kunnen in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden worden besproken waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven