Notariskantoor Klaske Vriesinga Zeewolde

Notariskantoor Vriesinga

Kwalitatief, Betrokken en Enthousiast

Notariskantoor Vriesinga (voorheen Notariskantoor Van der Valk) is het oudste kantoor van Zeewolde en kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, betrokkenheid en enthousiasme.

Wij vinden het belangrijk om iedere cliënt op een persoonlijke manier te helpen. Dit doen wij met een team van gedreven en enthousiaste en zeer ervaren medewerkers die naar u luisteren en met u meedenken. Met grote kennis van zaken kijken wij vervolgens naar welke oplossing het beste bij u past en zetten wij uw wensen zo goed mogelijk op papier.

Geschiedenis van ons kantoor

Notaris mr. J.D. Bunschoten heeft het eerste notaris kantoor van Zeewolde in 1991 opgericht. In 1995 is mevrouw mr. L.C. van der Valk-Post in Zeewolde komen werken. Na haar benoeming tot notaris in 1999 waren zij tezamen de enige notarissen in Zeewolde. Na het overlijden van notaris Bunschoten in 2001 heeft mevrouw Van der Valk het kantoor voorgezet tot aan haar pensioen per 1 januari 2020.

MR. K.L. (Klaske) Vriesinga

Ik ben Klaske Vriesinga, uw notaris. Sinds mijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen in 1998 ben ik werkzaam in het notariaat. Inmiddels woon ik alweer ruim 20 jaar met veel plezier in Zeewolde en vind ik het ontzettend leuk om nu notaris te zijn in mijn eigen woonplaats.

Een bezoek aan de notaris doet u meestal op bijzondere en belangrijke momenten in uw leven en daarom vind ik het belangrijk om op een heldere en eenvoudige manier lastige juridische taal aan u uit te leggen.

MR. K.L. (Klaske) Vriesinga

MR. M.H. (Menno) van der Veen

Ik ben mr. M.H. (Menno) van der Veen, kandidaat-notaris. Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan Rijksuniversiteit van Groningen en notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Ik heb op verschillende notariskantoren gewerkt en werk sinds 2005 op dit notariskantoor. Mijn werkzaamheden omvatten alles wat te maken heeft met de onroerend goed praktijk, zowel particulier als bedrijfsmatig onroerend goed.

MR. M.H. (Menno) van der Veen

A.J. (Angelina) Kooreman-Bakker

Mijn naam is Angelina Kooreman-Bakker. Ik ben sinds de oprichting in 1991 door mr. J.D. Bunschoten werkzaam op dit kantoor.

Mijn werkzaamheden zijn onder andere het ondersteunen van de onroerend goed praktijk en diverse administratieve werkzaamheden.

A.J. (Angelina) Kooreman-Bakker

M.G. (Mirjam) Koppers

Mijn naam is Mirjam Koppers en ik woon 20 jaar in Zeewolde. Ik ben secretaresse op Notariskantoor Vriesinga sinds 1 juli 2020. In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als secretaresse, assistent en receptioniste.

Als u ons notariskantoor belt dan krijgt u meestal mij als eerste aan de telefoon. Komt u voor een afspraak op kantoor, dan sta ik klaar om u te ontvangen. Voor de rest voer ik veel administratieve taken uit ter ondersteuning van de notaris.

M.G. (Mirjam) Koppers
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven