Notariskantoor Klaske Vriesinga Zeewolde

Notariskantoor Vriesinga

Vakgebieden

Bekijk de afzonderlijke vakgebieden op onze detailpagina’s.

Uw persoonlijke regeling

Tijdens uw leven vinden er voor voortdurend persoonlijke dingen plaats die een grote invloed kunnen hebben op uw leven en op het leven van uw naasten. Niet alleen op emotioneel vlak maar ook op juridisch gebied. Samenwonen, trouwen, een eerste (klein)kind, ziekte, scheiden of een overlijden.
Lees verder »


Uw onderneming

U bent bent net een bedrijf gestart en u wilt zich het liefst bezighouden met het vestigen van uw naam en het binnenhalen van klanten. Echter komen er ook allemaal regelzaken op u af zoals de keuze voor de juiste rechtsvorm.
Lees verder »


Uw woning

Ben u van plan om een huis te kopen? Of misschien wel een bedrijfspand of kantoorruimte om uw bedrijf te vestigen? Het zijn ontzettend belangrijke beslissingen waar veel verplichtingen en risico’s bij komen kijken.
Lees verder »


Estate Planning

Estate is het Engelse woord voor nalatenschap. Een nalatenschap kan bestaan uit een eigen huis, spaargeld, beleggingen of een eigen bedrijf. Het beslaat alles wat u na overlijden achterlaat.
Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven